Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


One Reason to get up in the morning

Det var längesen nu jag vaknade upp en ny dag för de var fett najs och känna mig nöjd med vardagen. Väldigt länge sen.

Jag kommer ihåg känslan och vet exakt varför jag kände så. För att vilket jävla skit som kunde tänkas hända under en dag  spelade i slutändan ingen roll, för att i bakhuvudet hade jag bara en tanke, och de var mitt ”riktiga” liv som gjorde mig påmind om varför jag var lycklig. Allt annat var på låtsas och mekaniskt, som ett skådespeleri av händelser som måste finnas där i varje människas så kallade vardag. Man kan säga att jag levde i fantasin och det var underbart. Men som allting gott har allting ett slut. Fast det var inget jag tänkte på då, för de kändes så verkligt.

De sjukt hur en massa år bara kan kännas som en dröm på 5 minuter och helt plötsligt är man där man var, precis innan man flög iväg och börja drömma. Är dom åren http://acheterdufrance.com/ bortkastade år? Nej, bara bara arg för dom inte varade för alltid…….

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu