Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


”Jag ser ljuset!”

YeeeeeaaahhhhhhhssccchhhH!

MAXTAGG!!

Nu tjuter startskottet och målet är för tillfället inte fastställt men inom räckhåll. Träning, träning träning! Inte nog med att jag kommer gymma som ett jävla adasoffer, jag kommer börja lubba också! Det känns dessutom så jävla fittbra kan ja tala om, för jag ser mig själv inom ett år så jävla rippad och tajt att ja just nu inte kan sitta still! frågan är om jag känne rlika dant om några veckor, men ska FAN inte ge upp, quittin is for loooosers! Och de är jag INTE! Längre iaf…=)

Har en fetnajs runda här i Dandäääryyyyyyjd! som ja kommer löpa, sen blire gym och proteinshakes! 1 månad, sen är rutinen inne, och inte nog me det! Håret ska börja svajja igen =)

I`m back baby! And you´ll never know what hit you!

Anledningeen till att detta kommer lyckas, är att som jag lever för tillfället, är så jäääääävla tråkigt, ja e så trött på det och jag vill känna att jag är TAJT igen, med ett tjockt självförtroende i ryggen! som Jag en gång i tiden hade inbyggt och medfött, som försvann på något sätt jag aldrig trodde skulle hända mig! Sake early symptoms of hiv | ohnerezeptfreikauf.com är den att jag var så jävla självsäker och tro mig, det smittar av sig på ditt utseende/karisma. Jag är påväg tillbaka!

READY  SET HUTT!

It’s simple, if it jiggles, it’s fat.

-Arnold Schwarzenegger

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu